Rem trukket transportventilator


Ventilator

Formålet med transportventilatoren er at transportere luft-/materialeblandingen fra bearbejdningsmaskinen til et filtersystem, i hvilket materiale og luft skilles fra hinanden via filtrering. Ventilatoren er udført med et fuldsvejst stålhus, hvori ventilatorvingen er monteret.

Ventilatorvingen har selvrensende radiale skovle, og er beregnet til gennemgående materialetransport. Ventilatorvingen er statisk og dynamisk afbalanceret fra fabrikken og drives af en el-motor enten direkte eller via remdrift.Vores anlægskomponenter er udført efter spirorør princippet og samles derfor nemt og hurtigt med henholdsvis nipler og muffer.

Rem trukket ventilator - PVT-R

I denne serie af ventilatorer monteres ventilatorvingen på en mellemaksel. Mellemakslen er forbundet med motorakslen med flersporige remskiver og kileremme. Ventilatorvingens omdrejningstal afhænger af gearing og tilpasses den ønskede luftmængde (m3/h) og den ønskede totaltrykstigning (Pa).

Denne type af ventilatorer tillader en individuel kapacitetstilpasning til enkelte driftssituation, og gør en energibesparende dimensionering af motoreffekten muligt. Effektområdet i denne serie strækker sig fra 11 kW til 45 kW