PROCESVENTILATION

Procesventilation er en væsentlig del af et godt arbejdsmiljø. Hos Prima-vent har vi et stort kendskab til procesventilationsanlæg og deres funktioner, og derfor hjælper vi dagligt kunder i mange brancher og industrier med etablering af anlæg.

Vi står for stort set alle led i projektet.

Vi er med helt fra start til slut, og det betyder, at vi sørger for, at arbejdet er veludført samtidig med, at vi også efterfølgende tilbyder service, så vores kunder ikke behøver gå på kompromis med kvaliteten af deres løsning. Når vi starter et procesventilationsprojekt med en kunde, følger vi dem gennem alle faser af projektet og fokuserer på at træffe beslutninger baseret på vores erfaring men samtidig i et tæt samarbejde med kunden.

Vi står for stort set alle led i projektet og værdikæden, lige fra udvikling, produktion, levering, installation og service.

 

Prima-vent A/S laver b.la. løsninger inden for følgende industrier

Træ

Vi har mere end 40 års erfaring med at projekterer, installerer og servicerer anlæg til savværker, møbelproducenter, trappefabrikker, tekniske skoler m.m.            

Autoværksteder

Med akvisitionen af Dansk Filter- & Ventilationsteknik har vi opbygget en stærk markedsandel indenfor levering og servicering af anlæg til autoværksteder.

Jern og metal

Vi har stor erfaring med at håndtere arbejdsmiljø og eksternt miljø i metalbranchen. Vore kunder er nogle af de mest respekterede i branchen.            

Offshore

Med base i Esbjerg hvor offshore aktiviteten er meget høj, har vi et naturligt afsæt for at udvikle løsninger der opfylder de kvalitetskrav som kendetegner sektoren.

Vindmøller

I vores kundeportefølje har vi en række kunder indenfor den offentlige sektor. Disse tæller bl.a. en række tekniske skoler, hvor vi har leveret løsninger der sikrer et sundt indeklima.

Plast

Det være svært at forestille sig hvilket skadeligt miljø der kan opstå i fremstillingsprocessen af plastikprodukter da forureningen kan her også være svær at få øje på. Vi "ser" de usynlige dampe og leverer komplette løsninger der at sikre arbejdsmiljøet.

Fødevarer

Indenfor fødevarerbranchen er der et behov for ventilationsløsninger som stiller specielle krav til luftkvaliteten. Vi har løst en række opgaver indenfor dette område. 

skoler

I vores kundeportefølje har vi en række kunder indenfor den offentlige sektor. Disse tæller bl.a. en række tekniske skoler, hvor vi har leveret løsninger der sikrer et sundt indeklima.

Foreninger

Foreningslivet i Danmark er en special sektor hvor vi har løst opgaver bl.a. for en række skytteforeninger. Vores ekspertise indenfor ventilation samt diverse tilskudsordninger har sikret optimale løsninger til attraktive priser.