Flow-coat


Udviklet i samarbejde med vindues producenter og lak leverandører. 

Prima-vents nye flowcoat er skabt på de erfaringer som vi har opbygget gennem mere end 30 år på marked.

Flow-coat anlæg for imprægnering eller grundering af træelementer. Flow-coaten er udviklet i et samarbejde mellem førende vinduesproducenter og lak leverandører.

Målet med udviklingen var at opnå, et minimum af udslip af dampe. Stor partikel størrelse i væsken, d.v.s. skånsom mod lakken. Nem at Betjene. Samt nem at rengøre.

Skabt på mange års erfaring

Enhver som har stiftet bekendtskab med en flowcoat ,ved at de både lugter og sviner, dette har vi hos Prima-vent gjort noget ved, vores mål var fra begyndelsen at udvikle en flowcoat som var fri for disse gener.

Dette har vi løst ved at anvende en ny udviklet dyse og dyserør så emnerne bliver "bruset" i et bad med store dråber, dette minimere den væske som vil blive forstøvet og dermed luftbåren, at det så samtidig er skånsom ved monokyleopbygningen af væsken er kun at ekstra plus. For at sikre en ensartet påførelse af væsken, anvendes store lydsvage membranpumper med pulsations dæmper.

Den smule væske som vil blive forstøvet, holdes inden i flowcoaten , dette sker ved at vi har placeret udsugningen inden i flowcoaten som en integreret del, dette sikre at der er et lille under- tryk i flowcoaten.

Og der med ingen forstøvning og minimal lugt ud af denne