Frische Luft und angenehme Temperaturen


Bakke Auto A/S fik i behov for et gasudsugningsanlæg for udsugning af svejserøg og udstødningsgasser. Da Bakke Auto A/S i forvejen ikke havde noget ventilationsanlæg var det en fordel for Dem også at få lavet et varme- og rumventilationsanlæg. Dette har medvirket til et bedre arbejdsmiljø og varmefordeling. Bakke Auto A/S havde i forvejen strålevarme, men det er blevet koblet fra til fordel for ventilationsanlægget der levere varmen. Dette er kort sagt en god og solid løsning.

Prima-vent A/S har leveret en holdbar løsning, hvor der bliver taget meget hensyn til arbejdsmiljø. Løsningen er desuden lavet så den følger de gældende normer fra Arbejdstilsynet.

Prima-vent A/S er totalleverandør af både store og små ventilationssystemer og med vores mange årige erfaring, garanterer vi professionel service.

Gasudsugning


Til Gasudsugning anvendes slangeruller. Slangeruller giver en effektiv udsugning af gasudstødning fra både personvogne, lastvogne og entreprenørmaskiner.
Som standard leveres slangerullerne med sugemundstykke med spjæld, men kan også leveres med et specielt mundstykke til udsugning af svejserøg og andre specielle opgaver indenfor industrien.
Prima-vent's slangeruller kan leveres i flere forskellige dimensioner, der er tilpasset den enkelte kundes behov, samt gældende lovkrav.

Udsugningsanlæg


Ventilatorer kan anvendes direkte til gas-, svejse- og dampudsugning og monteres et gnistfang og/eller en partikelcyklon, kan de også anvendes til slibeudsugning. Ventilatorerne kan monteres enten på tag eller væg ved hjælp af konsoller. Prima-vents ventilatorer type A1000 - A7000 er specielt designede til anvendelse ved gas, svejse og partikel udsugning.                                                                                                                                     .                                                                                                                                              .

Rumventilationsanlæg


Tag 100% frisk luft udefra og tilføj kun 20% varmeenergi. Aggregatet har indbygget dobbelt krydsvarmeveksler. Herved opnås en varmegenindvinding på 80%. De sidste 20% kan tilføres med et integreret varmesystem, baseret på fjernvarme, gas eller olie. Aggregaterne kan placeres både inde og ude, efter behov.                                                       .

Slædekanal


Er en smidig løsning for autogasudsugning for køretøjer i bevægelse.Den bærende profilskinne i aluminium, som samtidig er sugekanal, har kun en tætningsliste i gummi placeret på oversiden af kanalen.
Balancevægt (slangeophæng)
Balancevægten anvendes i forbindelse, med Installering af fastesugesteder.
Faste sugesteder er en enkelt og billig måde at etablere autogasudsugning i et værksted med stationære arbejdspladser.

Bakke Auto A/S


Ventilationssystemet

Kombiaggregat type CA x bv med  en norminel kapacitet på 18.000 m3/h. For indblæsning og opvarmning af erstatningsluft. Indbygget varmeflade, dobbelt kryds, udsugningsventilator, samt by-pass spjæld for afkøling af hallen i det omfang luften udenfor er koldere end den luft som er i bygningen.

Prima-vent haben zum Beispiel Anlagen geliefert, für:


Svejserøg


Prima-vent's sugearme er designet for let håndtering og energivenligt modtryk.
Armen er udstyret med gasstøddæmpere og går utrolig let. Armen kan drejes og vendes i flere led og giver et stort arbejdsområde. Yderst er monteret fleksibelt hoved, som kan vinkles korrekt ind mod arbejsstedet.

Højtryksanlæg


Prima-vent's centralstøvsugeranlæg anvendes som kombineret system for materialetransport og centralstøvsugning.
Den integrerede højeffektive vakuum system giver mange flexible anvendelsområder. Anlægget består af en filterunit, en suger, samt et suge- og rørsystem. Prima-vent leverer og monteret totalløsninger, men det er også muligt, at kunden selv vælger at montere systemet.

Auto malekabiner


Usi Italia er en af de største navne inden for sprøjtekabiner til autoindustrien, siden 1969 har de produceret og serviceret sprøjtekabiner som løbne er blevet udviklet hen imod større bruger venlighed og højder effektivitet. I 2003 introducerende de deres 'Chronotech serie' som ved hjælp af avancerede PLC styring og en unik 'direct flame' brænder har reduceret energi forbruget og samtidig har hævet effektiviteten

Undervogns center


Vore sprøjtekabiner til undervognsbehandling er med vendbar luftstrøm efter tværskyldningsprincippet.

Udsugning samt indblæsning sker via specialaggregat. Vi kan levere ventilationsaggregaterne med påbygget automatiktavle efter ønske.